top of page

Massaxuxes

 

Massaxuxes és el projecte de dues persones interessades en l’agricultura ecològica i els productes de proximitat. Dues persones convençudes que cada vegada que consumim decidim quin model de societat i consum volem. Amb l’objectiu d’apropar els productes ecològics a la gent, al juny del 2012 vam iniciar el nostre projecte amb un producte molt genuí de les nostres festes, els torrons.

 

Massaxuxes som la Marta i la Montse, però també tota aquella gent que ens ajuda i col•labora amb nosaltres. 

 

Massaxuxes és també tota aquella gent que hem anat coneixent al llarg d'aquests 10 anys, tota aquella gent a qui li agrada el que fem, aquells que han posat massaxuxes a la seva taula de Nadal, aquells que somriuen quan llegeixen el nom, o que posen cara de felicitat quan es posen un tros de torró a la boca. 

Antonio Plá Ferrándiz fou l’antic fundador d’una empresa familiar que començà a vendre torrons a Reus l’any 1885. Avui, 132 anys després, la cinquena generació d’aquesta família de Xixona segueix endolcint els Nadals de Reus, al Raval Santa Anna 6 i al carrer Llovera 26. Antonio Plá Ferrándiz és sinònim de qualitat suprema. Pertany al Consell Regulador del torró de Xixona i Alacant i, des de ja fa anys, ens ofereixen la gamma ecològica dels torrons més característics, certificats pel Comitè d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana.

bottom of page