Massaxuxes

 

Massaxuxes és el projecte de dues persones interessades en l’agricultura ecològica i els productes de proximitat. Dues persones convençudes que cada vegada que consumim decidim quin model de societat i consum volem. Amb l’objectiu d’apropar els productes ecològics a la gent, al juny del 2012 vam iniciar el nostre projecte amb un producte molt genuí de les nostres festes, els torrons.

 

Massaxuxes som la Marta i la Montse, però també tota aquella gent que ens ajuda i col•labora amb nosaltres. 

 

Massaxuxes és també tota aquella gent que hem anat coneixent al llarg d'aquests 5 anys, tota aquella gent a qui li agrada el que fem, aquells que han posat massaxuxes a la seva taula de Nadal, aquells que somriuen quan llegeixen el nom, o que posen cara de felicitat quan es posen un tros de torró a la boca. 

Antonio Plá Ferrándiz fou l’antic fundador d’una empresa familiar que començà a vendre torrons a Reus l’any 1885. Avui, 132 anys després, la cinquena generació d’aquesta família de Xixona segueix endolcint els Nadals de Reus, al Raval Santa Anna 6 i al carrer Llovera 26. Antonio Plá Ferrándiz és sinònim de qualitat suprema. Pertany al Consell Regulador del torró de Xixona i Alacant i, des de ja fa anys, ens ofereixen la gamma ecològica dels torrons més característics, certificats pel Comitè d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now